5 kommentarer

  1. Förstår din syftning m uppväxt m dessa albums…o vet du vad? Många av mina är rejäla vinyl- LPs! Min samling omfatter från 1962 o framåt plus samlingar av Cornelius o Billie Holliday. Fullproppat m pop, rock, progg sedan 8 års ålder. Har cirka 14 cds B Dylan + vinyl o nästan samtliga B Afzelius. Dvs allätande 60-taggare som rest från Dk till Lappland för att hamna i Dalarna känd för sitt musikliv.Hoppas avkomman på 22 o 24 förstår värdet på min musiksamling när jag kilar vidare. Tack för dina visar fast en röntgenläkare skulle inte us sin kärlek m all denna strålning som i din fyndiga visa..

    Gilla

  2. Mina 9 år i Karlstad gjorde mig ännu mer allergisk mot dansbandsmusik, hellre lite Andreas Vollenwieder ( experimentell harpa mm ) aktiv 1980-1990 cirka eller en rejäl omgång spelmansmusik, Billy Idol eller James Dio. Och big bandmusik får mig bara att ville fly m fingrena i öronen, jeijks!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s