Öron-näsa-halsgodis är släppt!

Jag kan stolt berätta att nu finns Öron-näsa-halsgodis på Spotify och andra ställen!

Tolv låtar om vaccinationsmotståndare, livsfarliga läkare, röntgenskönhet, antidepp, sjukhuskulverten samt alla kirurgers vilja att skylla alla problem på narkosläkaren. Här finns också en remix av Balladen om stjärnkirurgen Paolo Macchiarini.

Som vanligt vill jag buga mig å det djupaste för mina eminenta producenter Markus Nilsson och Tobias Ekqvist. Det har varit ett nöje! Och jag vill även tacka dessa överkompetenta människor: Lukas Elgmo, Filip Runesson, Simon Mårtensson, Filip Jers, Cecilia Salazar, Mats Nilsson, Per Knagg, Johan Olsson, Johan Malmberg, Jonas Svahn, Dan Englund, Daniel Olsson, Anders Gustafsson, Göran Abelli, Mattias Carlson, Markus Tullberg och Maria Jörgel Andersson. Fantastiska insatser!

Ta på er hörlurarna och snaska på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s