Vi ses i Arlövsrevyn!

Äntligen kan jag berätta en hemlighet: Jag ska vara gäst i nästa års Arlövsrevy!

När revyräven Kent Nilsson ringde för ett par månader sedan trodde jag först att han ville bli undersökt. Förhoppningsvis i de övre regionerna. Men han hade ett helt annat ärende.

Jag har spexat, gjort musikal, spelat i band och gjort egna föreställningar, men jag har alltid närt en dröm om att någon gång få vara med i en revy! Så i vinter får min vita rock vila (den behövde ändå tvättas) och jag lägger in mig på Arlövskliniken i sällskap av detta glada och begåvade gäng.

Det är aldrig försent att göra bort sig! Biljettsläpp 16 maj på arlovsrevyn.se. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s