The Ballad of the Superstar Surgeon Paolo Macchiarini

Rättegången mot Paolo Macchiarini börjar idag. Här är en sammanfattning av vad som hände. Och för att även Paolo ska förstå vad han har gjort, så sjunger jag på engelska. Anna, tack för att du tvättat min text! Och justitiekanslern, tack för att du lade ned Paolos anmälan om grovt förtal. Jag håller med dig.

The trial against the superstar surgeon Paolo Macchiarini begins today in Stockholm. Here is a sad ballad that explains what happened. Anna, thank you for reviewing my lyrics! And Chancellor of Justice, thank you for dropping Macchiarinis charges of slander. I agree.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s